Vacature Sport

Ben jij in het bezit van een diploma of zit je in het laatste ( 4de ) jaar van de ALO, CIOS of Sport en Bewegen dan is deze vacature iets voor jou. De leukste en flexibele banen in de Sport en Buitensport.

Kunstgras Events biedt:

Een divers aanbod aan activiteiten zoals sport en dans. Dus veel afwisseling in jouw werkinvulling.

Flexibiliteit. Jij bepaalt wanneer je wilt werken, je schrijft je in op activiteiten die jouw aanspreken.

Nieuws en informatie. Kunstgras Events houdt je op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen binnen het onderwijs en de opvangorganisaties. Hierdoor blijf jij vernieuwend en fris in je aanpak.

(bij)scholing. Kunstgras biedt workshops aan om je vaardigheden binnen jouw vakgebied uit te breiden of te verbeteren. Maar ook worden er informatiedagen georganiseerd en bieden we scholing aan op het gebied van vreedzaam leren, hoogbegaafdheid, NT2, leerkansprofielen enz. Zo blijf je breed inzetbaar.

Ondersteuning, hulp en advies. Wij brengen en halen de materialen voor je, we staan klaar voor advies over je lesinhoud. Elke les kist heeft ondersteunend materiaal, les ideeën en richtlijnen voor de inhoud, uitdagend lesmateriaal en theoretische kennis. De lessen sluiten aan op de kerndoelen van het primair- en voortgezet onderwijs.

Je kunt ingezet worden bij steeds wisselende lessenreeksen of workshops tijdens of na schooltijd, of als vaste medewerker op één van onze TSO en BSO locaties om kinderen een activiteit te bieden tijdens de overblijf of naschoolse opvang. Naar wie zijn wij op zoek: Docenten / freelancers voor lessenreeksen of workshops, op oproepbasis middels een poolsysteem.

Docenten / freelancers om TSO en BSO een invulling te geven. Je vangt de deelnemers op, eet met ze en geeft vervolgens een activiteit op jouw vakgebied.

Wat vragen wij:
Een lesbevoegdheid ( 3de en 4de jaar HBO of 4de jaar MBO)
Zelfstandigheid en flexibiliteit
Affiniteit met kinderen.

Een bereidheid te werken volgens de werkwijze van Kunstgras. Je houdt je op de hoogte van trends en ontwikkelingen middels de nieuwsbrief die je ontvangt. Je neemt deel aan de scholingsbijeenkomst als dit een inhoud heeft die voor jou nieuw is.

Een proactieve leergierige houding.

Hoe kom je in aanmerking?
Klik op het kopje Vacatures. Daar lees je welke sollicitatierondes er aan komen en hoe je mee kunt doen.

Alvast bedankt en wie weet tot ziens!

Solliciteren via kijkopkunstgras.nl

Sollicitatie formulier voor buitensportmedewerker, stage of docent bij Kunstgras Events.