Wat bieden wij

Kunstgras biedt:
Een divers aanbod aan activiteiten. Dus veel afwisseling in jouw werkinvulling

Flexibiliteit. Jij bepaalt wanneer je wilt werken, je schrijft je in op activiteiten die jouw aanspreken.

Nieuws en informatie. Kunstgras houdt je op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen binnen het onderwijs en de opvangorganisaties. Hierdoor blijf jij vernieuwend en fris in je aanpak.

Acquisitie. Die hoef je zelf niet meer te doen.

(bij)scholing. Kunstgras biedt workshops aan om je vaardigheden binnen jouw vakgebied uit te breiden of te verbeteren. Maar ook worden er informatiedagen georganiseerd en bieden we scholing aan op het gebied van vreedzaam leren, hoogbegaafdheid, NT2, leerkansprofielen enz. Zo blijf je breed inzetbaar.

Ondersteuning, hulp en advies. Wij brengen en halen de materialen voor je, we staan klaar voor advies over je lesinhoud. Elke les kist heeft ondersteunend materiaal, les ideeën en richtlijnen voor de inhoud, uitdagend lesmateriaal en theoretische kennis. De lessen sluiten aan op de kerndoelen van het primair- en voortgezet onderwijs.

Je kunt ingezet worden bij steeds wisselende lessenreeksen of workshops tijdens of na schooltijd, of als vaste medewerker op één van onze TSO locaties om kinderen een activiteit te bieden tijdens de overblijf.

Ben jij wie we zoeken?
Dan horen we graag van je.

Solliciteren via kijkopkunstgras.nl

Sollicitatie formulier voor buitensportmedewerker, stage of docent bij Kunstgras Events.